Свързани новини

14.05.2010 13:24

Камерън Диас не работи само за пари

Видян 1920 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Холивудската звезда Камерън Диас никога не мисли за парите при избора на роли, тъй като за нея е по-важно филмът да я стимулира творчески, а не финансово.


Американската актриса призна, че не се интересува единствено от хонорарите, които ще спечели от лентата. “Ако проектът не ме трогне и не ме привлече творчески, няма да го направя“, заяви звездата. 37-годишната Диас обича да се снима във филми, в които ще се забавлява, а не просто ще печели пари. “Не искам да играя едно момиче отново и отново“, каза тя. Освен това актрисата не се впечатлява от критиките, които получава за някои свои филми, тъй като приоритет за нея е личното щастие. “Не трябва да се безпокоите от това какво казват другите. Не може да ощастливите всеки, това е невъзможно. Единственият човек, когото можете да направите щастлив е самият себе си, така че защо не насочите енергията си именно към това?“, заяви на Камерън.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.