Калинката и Черния котарак

Свързани новини

31.10.2023 12:24

Калинката и Черния котарак на Дисни идват на живо в София

Видян 1313 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този ноември Disney Channel ще зарадва феновете на приключенската поредица „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ с нови девет епизода от пети сезон, както и с приключения на живо. Специален кът, посветен на любимия анимационен сериал, ще даде на малките посетители възможност за часове, изпълнени с развлечение. Той ще е отворен в периода от 4 до 13 ноември 2023 г. на етаж 1 на Sofia Ring Mall.

Феновете ще имат и уникалната възможност да се срещнат на живо с любимите си герои, Калинката и Черния котарак, и да си направят снимка с тях на 4 и 5 ноември, както и на 10, 11 и 12 ноември от 12:00 до 18:00 часа.  Тематичната активност ще включва приключения, занимания и забавления, сред които:  360⁰ фотобутка – посетителите ще могат да позират с изображения на любимите си герои  и да си направят забавно видео, което да получат на телефона си секунди след заснемането.

Паркур лабиринт – забавленията продължават и в специалния лабиринт. Всеки желаещ може да влезе в ролята на супергерой и да следва стъпките на Калинката и Черния котарак, като събере всички акуми и спаси Париж. Участниците ще могат да тестват способностите си и да проверят кой ще се придвижи най-бързо по парижките покриви. Креативна зона – тук феновете ще имат възможност да впрегнат креативната си страна, като рисуват и оцветяват тематични страници. В тази секция ще могат да получат и специален подарък.  

Фотокът – в тази част на активността ще се случват най-вълнуващите срещи на живо с любимите герои – Калинката и Черния котарак!*. Не забравяйте да си направите снимка за спомен!  Тази уникална възможност за забавление с най-удивителните персонажи от „Мегачудесата на Калинката и Черния котарак“ на живо от 4 до 13 ноември, както и пред малкия екран с новите им приключения от пети сезон, от 20 ноември, не е за изпускане.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

лъв