Марго Роби доказва, че Барби е тенденцията на лято 2023

Свързани новини

21.07.2023 11:15

Как актрисата Марго Роби възприема стила на Барби?

Видян 4784 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Барби, първият филм, който включва най-известната кукла в света. След обявяването на пълнометражния филм на Грета Геруиг, австралийската актриса се появява навсякъде цялата облечена в розово. Започвайки силно в трейлъра на филма, тя ни предложи истински моден момент с ретро визия на Chanel от глава до пети, която почти напомня на роклите от гингам, носени от Бриджит Бардо през 60-те години. Нека погледнем назад към някои от най-добрите й визии.

Виж снимки тук

Марго Роби доказва, че Барби е тенденцията на лято 2023

Няма съмнение, промоционалното турне на Барби се превърна в истински моден маратон, който със сигурност ще намери своето място в архивите. В Лондон, на 13 юли, Марго Роби носеше друг тоалет на Vivienne Westwood, включващ корсетна мини-пола с флорален принт и подходящо яке с буф ръкави. За да усъвършенства своята решителна ретро визия, Барби актрисата съчета визията си с обувки на платформа и розова дамска чанта от изкуствена кожа от английската модна къща.



На 12 юли, няколко дни преди официалното пускане на филма, Марго Роби излезе в блестяща визия на Дилара Финдикоглу, включваща сатенена мини рокля без презрамки и чанта. Актрисата завърши визията си с червени обувки на ток Maison Ernest и перлени обеци от Assael.




Актрисата направи силно впечатление на 25 април, тръгвайки към червения килим на CinemaCon в Лас Вегас, появявайки се за първи път като Барби. За случая тя носеше ретро ансамбъл на Prada, състоящ се от бралетка, мини пола и бледорозов тренчкот от гингам. Марго Роби завърши визията си с преиздаване на емблематичната найлонова чанта Prada от 2000-те години, лачени панталони на Christian Louboutin, пръстен и обеци на Jessica McCormack, гривна за глезена на Chanel и ефектни очила. Превърна ли се Барби в модната икона на лято 2023? Според Марго Роби, да!





Източник: VOGUE



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец