20.11.2008 12:11

Хю Джакман най-сексапилен

Видян 6544 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Австралийският актьор Хю Джакман оглави годишната класация на сп. "Пийпъл" за най-сексапилен мъж в света, съобщи ЮПИ.
Джакман измести за престижната титла Даниъл Крейг и Зак Ефрон. Той омая дамските сърца, след като игра супергероя Върколак в трилогията "Х-мен" и амбициозния илюзионист в "Престиж".
Актьорът получи престижната театрална награда "Тони" за изпълнението си в мюзикъла "Момчето от Оз". Най-новата му изява е редом до Никол Кидман в епоса "Австралия".
Обяснявайки избора си, сп. "Пийпъл" пише: "Той е тройна наслада - звезда, която може да пее, да танцува, да върти оръжие".
Никол Кидман каза, че според нея бащата на две деца Джакман е добър избор за титлата. "Жените просто зяпват, когато Хю влезе в стаята - сподели тя пред сп. "Пийпъл". - Хю е необуздан и в същото време романтик. Австралийците са по-различни. Те са грубовати и се потят". Дебра-Лий Фърнес, която е омъжена за Хю Джакман от 12 години, каза, че актьорът може да изглежда страхотно, но тя харесва "това, което е вътре".
На въпроса как е реагирала съпругата му на новината, че е най-сексапилният мъж за 2008 г., Джакман отговори: "Бог да я благослови, тя каза: "Бих могла да им кажа това преди много години. Явно Брад сега не е бил на разположение." На второ място е новият Джеймс Бонд Даниъл Крейг. Той си спечели почитателки по цял свят с мусколестото си тяло и сините си очи. Трети е Джон Хам - звездата от сериала "Момчетата от Медисън авеню", а Зак Ефрон от "Училищен мюзикъл" е четвърти. На пето място е Робърт Бъкли.
В списъка на най-сексапилните мъже са също Дейвид Бекъм, Хавиер Бардем, Робърт Батисън, Джошуа Джаксън, Майкъл Фелпс. Досега класацията за най-сексапилен мъж на годината са оглавявали Джордж Клуни, Брад Пит, Мат Деймън.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби