HBO подновява поредицата си с Джейсън Момоа

Свързани новини

08.02.2024 14:02

HBO подновява поредицата си с Джейсън Момоа

Видян 2231 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оригинална документална поредица "По широкия път", с участието на Джейсън Момоа, е подновена за втори сезон. Оставащите два епизода от настоящия сезон ще дебютират в четвъртък, 8 февруари в HBO Max. Джейсън Момоа, създател, сърежисьор и изпълнителен продуцент, коментира новината: "За мен е абсолютна чест да работя с Warner Bros. Discovery и Max по още един сезон на "По широкия път" - това е сбъдната мечта!


Вложих сърцето и душата си в това шоу и съм развълнуван да се потопя отново в необузданата красота на Америка за още един сезон - това ще бъде изключително забавление." Нина Розенщайн, изпълнителен вице-президент "Специални програми" WBD, сподели:


"Толкова сме щастливи, че ще продължим да работим с Джейсън за още един сезон. Неговата страст проличава във всеки епизод, а радостта, която изпитва, когато ни запознава с тези невероятни занаятчии, е заразителна. Надяваме тази толкова красива кинематографично поредица ще вдъхнови зрителите да открият нещо, което да правят със страст."


"По широкия път" е документален сериал в осем части, който проследява Джейсън Момоа, докато той пътува из страната в търсене на изкуство, приключения и приятелство през призмата на занаятчийството. Поредицата е създадена от Джейсън Момоа; сърежисьори и изпълнителенни продуценти са Джейсън Момоа и Брайън Мендоса; изпълнителен продуцент е Кайл Уилър; продуцент е Джеймс Мендоса; копродуцент е Парис Хърбърт-Тейлър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв