Фльор дьо Миравал е плод на сътрудничеството между актьора и продуцент, който притежава Шато Миравал във Франция, и две лозаро-винарски фамилии - Перен и Петерс. След пет години работа Фльор дьо Миравал се появи на пазара през 2020 г., като беше обявено за единственото шампанско, посветено изключително на розето.

Свързани новини

08.03.2023 15:52

Гостите на Оскарите ще пият шампанското на Брад Пит

Видян 1457 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


За втора поредна година на Оскарите ще бъде сервирано розовото шампанско Фльор дьо Миравал на Брад Пит. Изисканото питие пое щафетата от предшественика си Пайпър-Хайдсик през 2022, ставайки първото пенливо вино на знаменитост, сервирано на престижното събитие.


Шампанското розе на Пит ($400 бутилката) ще бъде сервирано по време на самата церемония по награждаването на 12 март и на Бала на губернатора, официалното афтърпарти за звездите. Фльор дьо Миравал е плод на сътрудничеството между актьора и продуцент, който притежава Шато Миравал във Франция, и две лозаро-винарски фамилии - Перен и Петерс. След пет години работа Фльор дьо Миравал се появи на пазара през 2020 г., като беше обявено за единственото шампанско, посветено изключително на розето.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак