От 25 кандидатки за сърцето на Ергена на финала останаха само две - Валерия и Елена, която обаче не получи предложението за брак.

Свързани новини

19.05.2023 09:28

Евгени предложи на Валерия да се омъжи за него

Видян 2632 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! С тези думи пианистът Евгени Генчев направи предложение за брак на моделката Валерия на финала на втория сезон на тв риалитито “Ергенът”.

Още преди той да постави годежния пръстен, тя отговори със заветното “Да”.
Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето, каза избраницата на Евгени.
А той, от своя страна призна, че толкова се боял да не я изгуби, че от 3 месеца се чудил как да каже, че всъщност малко се страхувал от кучета.

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“, каза Евгени на Валерия.

От 25 кандидатки за сърцето на Ергена на финала останаха само две - Валерия и Елена, която обаче не получи предложението за брак.

Благодаря ти за това приключение! Радвам се, че си открил любовта! Знам, че ще направя някого много щастлива – не се и съмнявам в това. Попътен вятър!, с тези думи редакторката се раздели с Евгени, в когото е казвала по време на риалитито, че е влюбена. Така тя със сълзи на очи си тръгна от шоуто.

Ще се прибера сама, но ще знам, че съм опитала и съм намерила любовта, нищо, че не е споделена. Много повече се радвам, че стигнах до тук по този начин, с разбито сърце, отколкото да си тръгна, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува. Не съм предполагала, че мога да изпитвам толкова много любов дори към човек, който в крайна сметка ще ми вземе щастието, каза тя в края на шоуто.





 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева