Свързани новини

23.07.2014 12:05

Ето я любовницата на Хилари

Видян 2427 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Публична тайна е, че поне от скандала за връзката на Бил Клинтън със стажантката му в Белия дом Моника Люински през 1998 г., Хилари не дели леглото със съпруга си. Досега се смяташе, че тя се е отдала на едва ли не монашески живот. Ала италианските медии направиха сензационно разкритие. Хилари има своята половинка в лицето на Хума Абедин.


66-годишната политичка, която ще се бори за следващ президент на Щатите, е залепена буквално като дупе и гащи с 37-годишната мургавелка, която може да й бъде дъщеря. Русата амбиция, която скоро ще става баба, не криела дълбоката си привързаност към красавицата с мюсюлмански корен. Дългокрака, дългокоса, страстна, тя е всичко, за което може да се мечтае в едно „специално приятелство”, както деликатно медиите наричат дружбата между двете жени.


Хума е до Хилари неизменно от 1996 г. Сякаш съдбата я подарява на госпожа Клинтън баш в навечерието на голямото разочарование от съпруга й. Помежду им за малко застава мъжа на Хума – Антъни Уайнър, който безуспешно се бе кандидатирал за кмет на Ню Йорк. В момента обаче двойката му е наредила да се скрие, което той прави успешно. От 2011 г. никой не го е виждал в компанията на съпругата му. Затова пък всекидневно тя е неразделна с Хилари.


Хума не само се води асистентка на кандидат-президентката. Тя наистина определя цялото й време и всичките й срещи, присъства на тях, че даже според очевидци давала и съвети и се вмъквала в разговори, които са й над нивото. За това обаче не получавала мъмрене, а нежни погледи, ако се вярва на злите езици. Официално Хилари признава единствено, че асистентката й (по американски ще рече секретарка) я консултирала само по въпросите на стила. А не може да се отрече, че прочутата с разнищените си ластичета за коса политичка определено има нужда от това. Мадам „костюм с панталон” била насочена от Хума да си промени радикално визията и пак тя я пратила при Ралф Лорен и Оскар де ла Рента да я разкрасят. В компанията чат – пат участвала като консултант и самата Сара Джесика Паркър от Сексът и градът. Хума обаче обожавала, когато с Хилари са на срещи в Холивуд, където демократите открай време събират много милиони и звезди за кампаниите си и разполагат със силно лоби. Тя тачела страшно много Мерил Стрийп и Барбра Стрезънд, иначе с Хилари си падали по Ева Лонгория и Скарлет Йохансон.   



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.