Свързани новини

02.07.2012 15:13

Емануела: Синът ми си допадна с новото ми гадже

Видян 3385 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


1. Емануела, във ваканция ли си вече?

Не, от около месец е факт най-новата ми песен Стой далече, която се радва на голям интерес от страна на почитатели на попфолка, въпреки че е с по-модерно денс звучене. В началото не знаех как ще се приеме, но всички много я харесаха, даже за няколко дни бяха научили текста на песента и ме караха да я пея няколко пъти на едно от първите ми участия, след като Стой далече се завъртя в ефира на Фен ТВ. Това, че песента се харесва не значи, че ще лежа на стари лаври – напротив, продължавам да работя с пълна сила. В момента подготвям едни много интересен проект, но засега ще остане в тайна.




2. Падат ли хонорарите и усещате ли кризата в попфолка?


Лично аз мога да кажа, че имам достатъчно участия и не мога да се оплача, но определено в последните години нещата не са такива, каквито бяха през 2010 г. например. А и това не е само в нашия бранш. Имам познати, които имаха много доходоносен бизнес, а сега си броят стотинките за хляб. Какво тогава бихме могли да кажем за останалите хора с доста по-малко приходи?!? Много ми е тъжно, когато видя по софийските улици бедни хорица, които ровят в кофите за боклук. Става ми толкова жално, винаги им давам по нещо, но това не е начинът. Откакто се помня, никога не съм виждала и не съм очаквала, че народът ни ще бъде изправен на ръба на оцеляването. 





3. Бягаш ли вече от скандалите или те преследват навсякъде?


Скандали има винаги и то не само около мен. Това, че съм болезнено откровенна и не цепя басма на никого ми донесе прозвището „скандална”, а всъщност не съм такава.



4. Разкажи ни повече за последното ти гадже и в момента продължаваш ли да си с него?


Казва се Никола. От 7 месеца и половина сме заедно. Той е страхотен човек, много мил и нежен. Както съм казвала неведнъж – той е най-добрият досега. Обаче не мислим за сватба – казвам го, тъй като напоследък започнаха пак да ме подпитват. Честно да ти кажа вече изпитвам ужас само при мисълта за брак. А и не съм бременна /смее се/. Но искам да си имам момиченце и да му връзвам панделки. Опити за бебе не правя, но пък, ако е рекъл Господ, може и това да се случи.



5. С Денис продължавате ли да сте приятели и какво мислиш за новата му тръпка, фолкпевицата Ана-Мария ?


Да, с Денис останахме близки приятели. Честно казано не познавам новата му приятелка и не мога да кажа каквото и да било за нея. Когато ни запознае, ще ви разкажа /смее се/. 


6. Музикалните компании помагат ли истински на артистите в България или гледат само своя интерес ?


Разбира се, че помагат - две мнения по въпроса няма. Пример за това е моята музикална компания Ара мюзик. Всички помагат не само на мен, но и на останалите изпълнители, уреждат ни участия, намират текстописци и композитори, с които да работим. Съдействат ни за абсолютно всичко. Даже мога да кажа, че хората от компанията са ми най-близките приятели, защото зная, че никога няма да ме предадат.



7. Нищо не казваш за твоя син, как се забавлявате с него ?


На този етап съм решила да не говоря публично за него, за да може да изживее пълноценно детството си, а не да бъде преследван от журналисти и съучениците му да го виждат по-често по вестниците, отколкото в училище. Това, което мога да кажа е, че Христо е страхотно дете. Много е умен и отговорен – пълна противоположност на майка си. А и с Никола много си допаднаха.



8. Още ли си близка с Преслава, според злите езици сте се били заради мъж?


Така ли, това не съм го прочела. С Преслава сме много близки приятелки и никога не сме се карали и не сме се били за мъж, просто защото си падаме по различен типаж. Е, не се знае обаче дали някога няма да си сдърпаме косите за някой неустоим мачо /смее се/. 




9. Съжаляваш ли за някой бивш мъж в живота си ?


В живота си съм научена никога да не съжалявам за нищо. Грешките, които съм допускала са ме направили човека, който съм сега – много силна и еманципирана жена.


10. Къде все пак ще избягаш, когато приключат летните ангажименти?


На някое екзотично място. Решила съм да подаря на мен и семейството ми ваканция на Сейшелските острови.



11. В какво вярваш ?

В любовта, в родителите си и в себе си.



12. Коя мисъл те води винаги напред ?


Всичко или нищо. Именно този надпис, само че на латински, си татуирах на вътрешната страна на дясната китка.


13. Коя книга промени живота ти?


Аз си падам по психологическите книги, но не смятам, че някоя точно е променила живота ми.


14. Кое е най-голямото ти постижение ?

На първо място това, че съм майка. На второ, обичта на хората.


15. А коя е най-голямата ти загуба ?


Понякога Господ ни взема някакви неща и на тяхно място ни дава по-добри. Най-голямата загуба за един човек е смъртта на негов близък, всичко друго е без значение. 


16. Колко важни са парите за теб ? 


Ако кажа, че парите не са важни - ще излъжа. Но те не са всичко на този свят. С тях не можеш да си купиш обич, уважение и истинско приятелство. Но не можеш и без тях. 



17. Щастлив човек ли си?

Да, мога да кажа, че напоследък се чувствам много щастлива, въпреки че преди време бях изпаднала в голяма депресия. Имам прекрасни хора около себе си, които ме карат да се чувствам щастлива и обичана всеки момент.  


18. Когато се озовеш пред Господ, какво ще му кажеш ?


Ще му кажа, че му благодаря и за хубавите, и за лошите моменти в живота ми, защото без едните няма как да оцениш другите



Мартин Райков




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.