Свързани новини

13.01.2020 13:01

Елтън Джон, Ози и Слаш се събраха за обща песен

Видян 1681 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само няколко дни след като Шарън Озбърн – съпругата на вечния Ози, разкри, че съпругът й е работил заедно с друга британска легенда по нова песен – сър Елтън Джон, парчето заля интернет. Третата песен от предстоящия албум на Озбърн доказа, че не само младите поп явления, но и той, все още може да навърти 2 милиона гледания за 3 дни, предава Монитор.

Елтън и Ози всъщност са направили заедно заглавната композиция на тавата Ordinary Man, която носи и същото име. На всичкото отгоре към тях се е присъединил един стар приятел на Ози – китаристът на Guns 'N Roses – Слаш. Богът на струните през годините определено седи близо до Принца на мрака, като вече се разписа със соло в Straight To Hell - втория сингъл от предстоящия албум, чието видео се появи преди няма две седмици. Не е прецедент и двамата да правя общи концерти и дори турнета, като преди няколко години стигнаха дори до Белград и сътвориха невероятно шоу за фенове от целите Балкани.

„Просто всички се събрахме заедно. Слаш е мой стар приятел, какъвто е и Елтън. Докато пишех Ordinary Man, песента ми напомни много на стария Елтън и казах на Шарън: „Чудя се дали ще се съгласи да пее в тази песен?“ Попитахме го и не само се съгласи, но и седна зад пианото“, разказа самият Ози, цитиран от Loudwire.

Целият албум Ordinary Man, който е първият за Озбърн след Scream и 10-годишна солова пауза, излиза на 21 февруари. Като допълнение, всеки физически носител от албума ще има уникален код, с които феновете ще могат да спечелят 30 награди сред които пропуск за който си изберат концерт от предстоящото турне на музиканта и да се срещнат с него.


 


ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.