Свързани новини

24.04.2020 15:24

Ексклузивната поредица Бягство от полигамията тръгва в ефир

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Нова ексклузивна поредица тръгва през май по тв канал Crime + Investigation. Епизодите ще вървят всяка сряда от 22.00 ч. Някои хора се раждат в полигамия и поради това не разполагат с избор дали искат да водят този начин на живот или не. Единствената им възможност е да се освободят от семейството си и да избягат от полигамията. Така са постъпили сестрите Андреа, Джесика и Шанел преди повече от 10 години.


След напускането им на базираната в град Солт Лейк Сити полигамистка група, „Орденът“, сестрите посвещават живота си, за да помагат на другите – мъже, жени и дори деца – да напуснат собствените си полигамистки групи и да се приспособят към нов начин на живот. Андреа и Джесика – две от дванадесетте деца, родени в семейството на Даниел Кингстън и шестата му съпруга, успяват да избягат с помощта на леля си и са приети под приемни грижи по време на драматична битка за попечителство. Шанел, второто от дванадесетте деца, родени в семейството на Даниел Кингстън и седмата му съпруга, напуска „Ордена“, след като е омъжена като тийнейджърка за свой братовчед…


След това тя се омъжва повторно и има две дъщери. От 7-ми май по тв канал ще гледаме и нов сезон на „Ловец на убийства“, всеки четвъртък от 23.00ч. „Ловец на убийства“ разглежда случаи на убийства, разказани през призмата на личния опит на пенсионирания детектив лейтенант Джо Кенда. Кенда е служил 23 години в полицейския участък „Колорадо Спрингс“, където е натрупал богат опит в залавянето на убийци и е помогнал за разрешаването на близо 400 разследвания на убийства. Като разчита на опита си, богатия запас от спомени и убедителния си стил на разказване, Кенда представя в подробности различно разследване всяка седмица – от повишаващия се адреналин при получаването на първото обаждане за убийство до удовлетворението при приключването на случая. Поредицата разкрива емоционалните и психологически ефекти на убийствата върху самия следовател, докато Кенда се отправя на едно лично пътуване към самия себе си, за да се справи с дълго потискани кошмари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак