19.12.2017 16:17

Дрор ще шие булчинската рокля на Меган

Видян 1574 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инбал Дрор е изпратила скица за одобрение от бъдещата младоженка. Самата дизайнерка е създавала тоалети за звезди като Бионсе и Наоми Уотс. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля, но явно Меган се е спряла на друг


    


Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от двореца "Кенсингтън" за булчинската рокля на Меган Маркъл, годеницата на британския принц Хари, съобщава БТА.


Меган Маркъл вече е получила скица за одобрение. Дрор е създавала тоалети за звезди от ранга на Бионсе и Наоми Уотс. Нейните модели са с много орнаменти, обикновено имат прозрачен елемент и голямо деколте.


Марката е позната в САЩ, но във Великобритания нейни тоалети се предлагат само в един бутик. Виктория Бекъм също искаше да изработи булчинската рокля на Меган Маркъл.


Хари и Меган обявиха годежа си през ноември.  Двамата разказаха публично, че предложението за брак дошло, докато двамата приготвяли пиле в двореца "Кенсингтън". Връзката пък започнала само преди година и половина - през юли 2016 година. Запознала ги тяхна обща приятелка.


Седмици след първата си среща, двамата прекарали няколко страхотни дни само двамата в Ботсвана, а след това полагали всички усилия да не прекарват повече от 2 седмици без да се виждат. През есента на тази година Хари запознал Меган с баба си Елизабет, а в началото на ноември дошло и предложението за брак. Сватбеното тържество ще е на 19 май 2018 година в прекрасната катедрала "Свети Джордж" в двореца "Уиндзор"


Това ще е втори брак за Меган Маркъл. Актрисата беше омъжена за продуцента Тревър Енгелсънот 2011 до 2014 година. Именно поради тази причина бабата на Хари – кралица Елизабет II може да не присъства на сватбеното тържество на 19 май. През 2005 г. Нейно Величество не се появи на гражданската церемония на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.


Тъй като и двамата бяха разведени, Чарлз и Камила сключиха брак в кметството Гилдхол, вместо на традиционната за кралски особи пищна църковна церемония. Наблюдателите тогава коментираха, че тя не е присъствала на бракосъчетанието, тъй като според нея то е несъвместимо с ролята й на върховен управител на Англиканската църква, която тя приема твърде сериозно.


Източник: Нова.тв



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.