25.06.2010 10:56

Бойко бесен на Вито

Видян 2293 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов бил бесен на Нова телевизия и на отговорните за нейния сутрешен блок – водещия Витомир Саръиванов – Вито и продуцента Асен Григоров от кръга КАПИТАЛ. Причината е лесно обяснима – ниския рейтинг на програмата при излъчване на програмното интервю на политик номер едно в България.


Вито и Асен въвлякоха министър – председателя в междузвездната тв война, която на пресекулки водят бТВ и Нова. Но привлякоха преде екраните 3 пъти по-малко зрители, отколкото Ани Цолова за интервюто на президента Първанов по бТВ.


Предния път, когато имаше подобен сблъсък бе преди година и половина. Тогава Бойко Борисов прие да участва в сериала на Нова Забранена любов, а във вечерта на излъчването тогавашния премиер Станишев се яви в Денсинг старс по бТВ. Резултатът бе 8:18% рейтинг.


Витомир Саръиванов е спортен редактор, коментира хокей и фигурно пързаляне в Евроспорт, а преди това – и футбол по БНТ. Нова го привлече като кадър за не особено успешното шоу Часът на истината, а после Иван и Андрей го пратиха за заместник в Станция Нова, след като започнаха вечерното си шоу. Съботното им предаване не се радва на завиден рейтинг и според клюки от медията няма да се излъчва след 5 юли.


Асен Григоров е продукт на пиарката на Цветелина Бориславова – Елена Вълчева, която го направи водещ в легендарното си тв шоу за бизнес от 90-те години, наречено Плюс-минус. После той беше особено близък на Надежда Михайлова и нещо като неин медиен съветник. Беше също продуцент на Сутрешния блок на БНТ, който така и не мръдна по негово време от 1% рейтинг, а след него започна да се вдига, благодарение на Виктор Николаев. Умелият водещ обаче направи трансфер и вече е лице на бТВ. Григоров пък създаде просъществувалата месеци телевизия ре:ТВ, която по инфо на министър Мирослав Найденов е засмукала само за май-юни 2009 г. стотици хиляди левове от земеделското министерство на ДПС и Тройната коалиция. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион