Свързани новини

21.08.2020 10:08

Блясъкът на диско културата се завръща в София

Видян 1038 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



В разгара на лятото отбележи в календара си 29 август, когато "политаме" към дългоочакваното DISCO SPАCE парти в MEMENTO. След супер успешен тур в Израел DJ GOBY е отново в сърцето на София! С него зад пулта застава DJ Nick. „Подготви се да завъртим Вселената с култовите парчета от блясъка на "Studio 54", "Paradise Garage", "The Loft", но с още по-колоритен прочит и ремикси на най-доброто от диско сцената от 80-те до днес“, обещава Цветелин Иванов от CODE!


„Очилата не са задължителни, но бъдете готови за блясъка на светлините!” - споделят от лейбъла CODE, организатор на култовото събитие в столицата.
Зад диджей пулта в звездната диско нощ на MEMENTO застават не един, а двама артисти на CODE: GOBY и DJ Nick. В последната гореща събота на август, ела да разхладиш градските мисли с качествена музика и свежи коктейли на DISCO SPACE парти! „Спираме Земята да се върти и те каним да се потопиш в космичния свят на диско музиката в сърцето на нощна София, MEMENTO, Раковска - където заедно танцуват умът, тялото и душата! „ GOBY започва кариерата си като DJ в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звука на винил в популярни нощни клубове като "Спартакус", "Червило", "Вси Светии", "Примо" и други, където е известен с музика от стиловете Disco, Soul, Garage, House. Днес проповядва най-доброто от Disco и House музиката, не само на българската, но и на чуждестранната клубна сцена, като артист и продуцент за музикалния лейбъл Thunder Jam Records (Израел). DJ GOBY работи по проекти за edit&remix на музика с лейбъли и изпълнители като "Spa In Disco Records", "Rare Wiri Records", "Masterworks Music", "Golden Soul Records", "Good Stuff Recordings", "Disco Funk Spinner [D.F.S]", "James Rod", "Fran Deeper", "Rayko", "VinylAddicted“, „J&M Brothers", "Lenny Fontana". DJ Nick е един от основателите на култовата ъндърграунд техногрупа ZONE 204 от 90-те години. Какво ни е подготвил? Нека бъде изненада! От хубавите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец