01/03

Свързани новини

27.12.2019 11:27

Българската звездна Коледа

Видян 2537 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дойде най-очакваното и магическо време от годината, което събира всички членове на семейството в домашния уют, седнали край отрупаната с разнообразни ястия трапеза, разположена до приказно украсената елха. Коледа носи със себе си любов и топлина, преливащи в сърцата, които заедно със сплотеността, са най-голямото вълшебство в празничното време.


 


Това доказаха и много от българските популярни личности, които посредством социалните мрежи, споделиха с почитателите си част от своите тържествени и щастливи мигове през Рождество Христово и им позволиха да надзърнат в техните домове.


 


Но въпреки обичая, имаше и звезди, които предпочетоха да посрещнат 25-ти декември различно - сред екзотиката на далечни дестинации, предава Dir.bg.


 


Ето кои бяха традиционалисти и кои - не.


 


Саня Борисова приветства Коледа от лазурния бряг на Дубай, където се отдаде на горещи емоции. Тя качи в Инстаграм селфи, на което е облечена в жълт тоалет със зелени кантове.


 


"Изпращам ви малко слънчице!", написа актрисата към кадъра.


 


Ваня и Жени Джаферович поздравиха феновете си с изображение, на което позират заедно с децата си до красиво коледно дръвче. Спортистът качи снимките от Загреб, Хърватия.


 


Попфолк певицата Глория прекара празника в компанията на най-близките си, тя качи фотография със своята майка Стефка, а дъщеря ѝ - Симона Загорова, допълни "албума" като публикува още снимки, на които се вижда, че пловдивският бизнесмен Йордан Джермански е с тях.


 


"Сърцето помни всички специални моменти. С желания споделяме добрините с другите до нас, за да се върнат и те при нас! Нека Исус Христос да ви благослови с цялото щастие и успех, което заслужавате", гласи посланието към фотографиите.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ДА! Комат в името на формата

ДА! Комат в името на формата

Къде отивате, ако сте в София през ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева