Всички, които отпаднаха, все още имат шанс да отидат на финал благодарение на Спаси талант – кампанията, в която зрителите могат да върнат в шоуто един от всички отпаднали на полуфиналите, чрез гласуване

Свързани новини

26.04.2022 16:14

България търси талант с финал на 15 май

Видян 1183 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Детски танцов състав към читалище Наука – 1901 г. Ябланица и Дария Иванцова с дресура на кучета са първите финалисти в България търси талант, които спечелиха в първия полуфинал на живо.


 


Навръх Великден те получиха най-много от гласове на зрителите и заслужено продължават напред към големия финал на шоуто, който е на 15 май.  Не за първи път в историята на България търси талант на сцената бе поставен и нов световен рекорд. Испанецът SOTO, който притежава абсолютно нестандартен и забавен талант, успя да счупи 21 ядки шамфъстък със задните си части и то само за 30 секунди.


 


Всички, които отпаднаха, все още имат шанс да отидат на финал благодарение на Спаси талант – кампанията, в която зрителите могат да върнат в шоуто един от всички отпаднали на полуфиналите, чрез гласуване. На 1 май следва вторият, вълнуващ полуфинал на живо с нова порция изумителни талант на сцената и зрелищно шоу за всички пред екраните.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион