Свързани новини

31.03.2010 14:09

Анжелика със силикон за 8 бона

Видян 9080 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Точно 8000 лева е броила за силикона си брадърката Анжелика. Еротичният модел сподели пред съквартирантите в къщата, че се е сдобила с възможно най-скъпите гърди. Докторите не й препоръчали по-голям размер, въпреки желанието й. Да усети разликата Анджи покани съквартирантката си Елеонора, която без свян я опипа. Това обаче не предизвика любовни трепети у Анджи, която още при влизането си сподели, че си пада и по жени. Вниманието на момичето от Беларус привлече 19-годишната сервитьорка от ресторанта в къщата. „Младичка, хубавичка, косичка си има, телце... има и излъчване...“, сподели с мъжа си Радослав възхищението си от русокосата девойка и призна, че тя е единствената, която би поканила за партньорка в леглото си, за „крейзи нощ“.



Вещаят победа за погребалния агент



Врачка, нумероложка и астролог се обединиха около предсказанието, че семейството на погребалния агент Веселин ще грабне голямата награда в шоуто. В шоуто на Иван и Андрей те пророкуваха, че заради неподправените си характер и поведение той има най-голям шанс да спечели 20 бона, апартамент и кола. Другите възможни фаворити са Корнелия и Христо Трифонови от Поморие. Съгражданка на русокосата домакиня разказа във форума на шоуто, че Корнелия системно изневерявала на мъжа си с най добрия му приятел, който работел в кафето им. Момичето споделя, че лично ги е виждала да се целуват в Слънчев бряг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец