Свързани новини

23.04.2010 12:05

Антонина Стоянова: О, направили са филм за мен!

Видян 7219 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Антонина Стоянова – на екрана Деворина Селянска, се обадила на приятелка в София и попитала: "Били направили някакъв филм за мен. Вярно ли е?". В момента тя е на работа в ООН в Женева, но явно не е забравила старата си страст към помпозност и светски живот.
“Луксозният начин на живот на най-прочутата досега българска президентша Антонина Стоянова се прокрадваше в светските клюки, подхранвани най-вече от тогавашната премиерша Елена Костова”, писа Bulgaria-news.bg. Във висшето общество тяхната взаимна ненавист беше пословична. Двете (за кратко) бяха партньорки в скандалната фондация Бъдеще за България, която прибираше дарения без оглед на олигарха, от когото смуче. Затова по сметките й пускаха пари от Майкъл Чорни до купилия Кремиковци за 1 долар Валентин Захариев.
“Властелинката от Драгалевци се жалваше, че високомерната пловдивска адвокатка отсяда само в 5-звездни хотели и харчи огромни пари за рум-сървис и за химическо чистене. Докато посланик на България във Великобритания е Стефан Тафров (кандидат за евродепутат на СДС през 2009 година, бивш посланик в Рим и Париж и български представител в ООН-Ню Йорк) Антонина Стоянова е първи секретар в българското посолство в Лондон.
През 1995-96 година клюката я обвързва в романтична история със служител на мисията, с когото е принудена да се раздели, за да се върне в България и да поеме тежката роля на Първа дама на Републиката. Тя внесе нов стил в президентството с претенцията да има отделен пиар и своя служба и заблестя до българския президент по време на чеждестранните му визити с ексцентрични шапки и златни синджирчета около глезена”, припомня Bulgaria-news.
Супер 19’ само прибавя, че след напускането на Бъдеще за България, като съща Деворина Селянска и в продължение на Людмила Живкова, баба Тонка, както я наричаха някои журналисти, направи фондация Ценности, с която обикаляше света да представя българската култура или това, което тя разбираше под това понятие.
“Телевизионни журналисти преразказват оплакване на служители в българското посолство в Хага: по време на честванията на 50 годишнината на План Маршал в Амстердам в присъствието на световния политически елит и президентската двойка Клинтън, Антонина Стоянова поискала да затворят музея на Ван Гог, за да го разгледа на спокойствие.
Звучи като виц - реплика на прочутия анекдот от времето на зрелия социализъм как Людмила Живкова поискала да затворят за нея парижкия Лувър”, пише bulgaria-news. Супер 19’ допълва, че неслучайно реплика за холандската кралица присъства и във филма Мисия Лондон. В него Селянска се възхищава от някаква манда, която й сервирали при посещение в Хага. За Ван Гог, естествено, и дума не обелва.
След втория тур на президентските избори, спечелени от Георги Първанов, се понесе сладката клюка за кратък, но ожесточен диалог между президентския прессекретар и президентсаката съпруга.
"Дадох ти го президент, връщаш ми го провален кандидат-президент", просъскала Антонина. "Твоите пера и перушини допринесоха много за този провал", отговорила легендарната телевизионна журналистка и ненадминат институционален пиар Нери Терзиева.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева