Анатомията на Грей

Свързани новини

25.04.2024 09:04

Анатомията на Грей тръгва по STAR LIFE през май

Видян 1612 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Анатомията на Грей, сезон 20 стартира от 2 май от 22:00 часа и ще се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа. Емоционално наситената медицинска драма, сега в двадесетия си сезон,  проследява историята на Мередит Грей и група лекари от болница „Грей Слоун Мемориал“, които ежедневно са изправени пред решения на живот и смърт. Те търсят утеха един в друг и понякога нещо повече от приятелство.


Заедно разбират, че нито медицината, нито взаимоотношенията могат да бъдат определени като само черни или бели. В ролите: Елън Помпео, Чандра Уилсън, Джеймс Пикенс мл. и др. Поредицата „Станция 19“, сезон 7 тръгва от 1 май от 22:00 часа. Сериалът от изпълнителните продуценти на „Анатомията на Грей“, „Скандал“ и „Как да ни се размине за убийство“ проследява група героични огнеборци от пожарна станция 19 в Сиатъл. Тези смели мъже и жени са като семейство, буквално и в преносен смисъл, и заедно излагат на опасност собствения си живот, за да спасят този на другите. В ролите: Джейна Ли Ортис, Джейсън Джордж, Барет Дос и др.


Сериалът „Говори с агента ми“, сезон 4 тръгва в ефир  от 1 май от 21:00 часа и ще излъчва от понеделник до четвъртък, от 21:00 часа. Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти... Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил де Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В един сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него! Когато наивната млада Камил, незаконна дъщеря на Матиас, се появява в Париж, настоявайки за работа, тя ни въвежда в живота в агенцията и зад кулисите на дивия свят на звездите. След смъртта на шефа на агенцията всички трябва да се обединят, за да се задържат на повърхността. Невъзможните ситуации следват една след друга, докато агентите жонглират с професионалния и личния си живот и навигират тънката граница между артистичната почтеност и плащането на сметките. В ролите: Камил Котин, Грегoри Монтел, Сидни Фани.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион