03.01.2016 10:13

Жълт код за сняг и поледици за цялата страна

Видян 1175 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Жълт код за сняг и поледици е обявен за цялата страна за 3 януари. Това сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, предаде Фокус.


В цялата страна ще вали сняг, като почти навсякъде ще се образува снежна покривка предимно между 10 и 15 см. В областите Добрич, Бургас и Варна валежите ще са от дъжд и сняг, като ще има условия за заледявания и поледици.


В област Кърджали ще вали сняг и ще се образува снежна покривка около и над 10 см, а привечер вятърът от север ще се усили и ще бъде с пориви до 20 м/сек. В област Благоевград ще вали сняг, който след обяд ще премине в дъжд, като има условия за заледявания и поледици.


Полицията е готова с допълнителни патрули и специална организация на движението. Очаква се само в София да се върнат около 400 хил. автомобила. Най-горещите точки са големите магистрали Хемус, Тракия, Люлин, Струма. Силно натоварен е пътят от Гърция към България, тъй като много българи заминаха за южната ни съседка за празниците, съобщава Нова телевизия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.