Сред тях -  международният път Е 79 и този за Лом и Козлодуй, главните пътища София - Варна и София - Русе при пътните възли "Абланица" и "Боаза", и край Луковит.

Свързани новини

07.02.2024 09:55

Земеделците в страната протестират втори ден

Видян 303 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Земеделските производители в страната протестират втори ден.  Днес  са планирани демонстрации в интервала от 10:00 до 13:00 часа, с блокади на редица ключови пътни артерии, предаде БНР.

Сред тях -  международният път Е 79 и този за Лом и Козлодуй, главните пътища София - Варна и София - Русе при пътните възли "Абланица" и "Боаза", и край Луковит.

От днес в протестите се включват и земеделските производители от Ямболска област. Ще бъде затворен пътят Ямбол- Сливен, както и трите изхода към автомагистрала "Тракия". Земеделска техника ще блокира пътните участъци на трите най- важни пътни артерии в областта- на пътя Ямбол- Сливен до разклона за село Дражево, което автоматично затваря изхода към магистралата, втората точка е до село Кабиле, а трета до село Веселиново, което включва и международния път към граничен пункт "Лесово", уточни Стоян Александров председател на местната структура на Асоциацията на зърнопроизводителите.

Приблизително на трите места да имаме 60-70- до 80 машини. Основните ни две точки ще бъдат Веселиново и Дражево, като малко по- второстепенно ще бъде Кабиле, където пътят е по малък. Движението в споменатите участъци ще бъде затворено от 10 до 13 часа, като ще се пропускат линейки, противопожарни коли и автомобили със специален режим.

Земеделските производители от Пловдивско също ще излязат, от 10 часа със селскостопанска техника на пътя Пловдив - Карлово и ще блокират кръговото кръстовище до село Труд. Очаква се, както и вчера, те отново да потеглят към Пловдив и да преминат в шествие по Карловското шосе.

 В националните протести ще се включат и земеделски производители от Благоевград, Кресна, Сандански, Петрич и Симитли. Сборният им пункт е  до пътния възел на автомагистрала "Струма" при санданското село Ново Делчево.


Снимка: Радио Видин


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни