Свързани новини

05.07.2019 09:26

Заведението в Албена с вода за 11 лв. я свали на 1 лев

Видян 2146 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Потресаващата касова бележка от курорта Албена предизвика масово възмущение в социалните мрежи. На нея се виждаше как компания е платила за пица "Пеперони" 29 лв., за бутилка минерална вода от 1,5 л. - още 11 лв., и практически с още два артикула - една бира и една фанта, сметката става 50.20 лв.

Снимките на касови бележки с абсурдно високи цени предизвикаха масово възмущение от това, което се случва по морето на фона на значително по-малкия брой туристи през тази година, съобщава днес и Нова тв.

„С моя екип знаем какво сме поръчали и си правим много бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи впечатление, че е доста висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата бележка пишеше 11 лева. Направи ми впечатление, че и пърленката струваше 9,50 лева”, обясни пред телевизията Васко Чергов, един от хората, публикували снимки в социалната мрежа.

Чергов допълни, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която в никой случай не е във висок ценови диапазон.

Собственикът на заведението не се смущава, а си има свое обяснение - цените на минералната вода и пицата са толкова високи поради факта, че в началото на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса.

Към този момент цените вече изглеждат по друг начин, допълва Нова тв. Така водата вече е намалена 11 пъти и струва 1 лев бутилката. Цените на пиците също са паднали сериозно в разгара на сезона – от около 29 лв. на 12-13 лв.

Маргита Тодорова – директор на „Маркетинг и реклама” към КК „Албена”, се извини на клиента за грешката, която е допуснал техният партньор. За измама не може и дума да става, тъй като реалните стойности са си отразени коректно в менюто.

    "Доброто съотношение "качество-цена" е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите гости. Повече от 40% от тях са ни постоянни", казва тя.

По думите й наемите в курорта не са се покачили драстично.


Клуб Z


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева