Свързани новини

26.02.2013 16:17

Запалиха фасадата на EVN в Пловдив

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Клиентски център на EVN беше запален, а на един от автомобилите на енергоразпределителното дружество са нарязани гумите. Пожарът е станал вечерта в понеделник. Във второ РУП е бил получен сигнал, че част от фасадните стени и светеща табела на сградата на ЕВН-България на бул. Шести септември са били заляти и запалени с течност с мирис на нафта. Огънят е бил загасен бързо. По време на огледа са били иззети обгоряла пластмасова бутилка и саморъчно изготвен плакат. Атентатът е бил добре организиран и заснет, става ясно от клип, качен в мрежата.


Клипчето се казва Един народ - една борба и започва с лика на Васил Левски, под който пише Без революция сме загубени во веки веков и Дела трябват, а не думи. След което в рамките на минута и половина на фона на родопски гайди 3 момчета с качулки и маски на лицата вървят към клиентския офис с 2 пластмасови бутилки, явно пълни със запалителна течност.


После в сумрака анонимните обливат офиса, а в следващ кадър той вече гори. Клипът завършва с предупреждението Чуйте народа или го очаквайте!


Същия ден в Пето РУП е било получено оплакване, че около 10,30 часа са били открити срязани 3 от гумите на служебна кола на ЕВН. Колата е била паркирана на ул. Съединение в Пловдив.


От полицията издирват атентаторите. Една от версиите е, че погромите над имущество на ЕВН са дело на една и съща група младежи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

рак