30.09.2013 10:00

Закопчаха за втори път снахата на Румен Ралчев

Видян 10408 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За по-малко от 10 дни съпругата на скандалния син на тамплиер номер едно у нас Румен Ралчев, бе закопчана, пише Блиц. В края на миналата работна седмица жената на Роман се пробвала да вкара неизвестно количество хероин, за задържаната си наркозависима половинка. Опитите обаче били осуетени от охраната на следствения арест на бул. Г.М.Димитров, където се намира в момента сина на най-известният български масон. Багажът, който носела Диана бил внимателно претършуван, при което се оказало, че в него има скрита дрога. От МВР не дават официално потвърждение за случката и за това, че жената е задържана за 72 часа с мярка за неотклонение.


На 19 септември при спецакция на полицията в столичния кв. Хиподрума Роман беше хванат с няколко разфасовки хероин. Ченгетата го заварили заедно с Диана Кръстева, в семейният  им автомобил. Въпреки оперативната информация, че е забъркана в разпространение на дрога, задържаната бе пусната вкъщи. Причината – Диана трябва да се грижи за няколкомесечно бебе от хероинозависимия й мъж.


Роман е дете на Румен Ралчев от първия му брак. В деня на ареста на сина си, тамплиерът обясни, че не подържа почти никакви отношения с него, както и че е наркоман. Непокорното му чедо бил проблемен от малък, а в гимназията се замесил и с опиатите. Многобройните опити на влиятелния баща да изкара Роман от калта обаче се оказали неуспешни, не помагали и престоите в скъпи клиники за лечение на наркозависими.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.07.2020 10:54

    Чист цИгАнин. Като тейко си.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец