Свързани новини

02.07.2021 11:59

Задържаха 9 души за купуване на гласове в Бургаско

Видян 2394 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Общо девет мъже от различни общини на територията на Бургаски регион са задържани за купуване на гласове от служители на ОДМВР – Бургас в резултат на проведена специализирана полицейска операция за предотвратяване на престъпления против политическите права на гражданите и нарушаване на изборното законодателство. Това съобщиха от ОДМВР - Бургас.


При проверка на два адреса в бургаския квартал „Победа”, обитавани от двама мъже (на 40 и 42 години), даващи незаконно пари срещу лихва, са намерени и иззети: сумата от 11 000 лв., лични и дебитни карти и тетрадки със списък с имена и раздавани суми. Установено е, че на длъжниците на лихварите е обещавано опрощаването на кредити във връзка с гласуването за определена политическа сила. Към момента продължава провеждането на разпити на длъжници с цел уточняване на детайли по случаите. Образувани са две досъдебни производства.


На територията на карнобатското село Екзарх Антимово също е извършено претърсване на частен дом, обитаван от 40 годишен мъж от селото, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо производство по чл. 167 от НК (престъпление против политическите права на гражданите). Иззети са мобилни телефони със снимки на лични карти, като процесуално-следствените действия по документиране на престъпната дейност на задържания продължава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 02.07.2021 12:57

    "Образувани са 125 преписки по сигнали за нарушаване на изборните права." и "Задържаха 9 души за купуване на гласове в Бургаско." - значи това правителство добре си върши работата,а оная банкянска проста тиква плаши днес в Шуменско с корупция в изборния процес ! Суверена още не е забравил Костинбродската афера сътворена от ГЕРБ , която днес се повтаря пак от червени кретени в лицето на П.Кънев от БСП, Борисов обаче това не го казва, нали и той е от БКП,но под прикритието на ОПГ-ГЕРБ ! На 11.07. ще преброим колко са останали овцете от порода "българска тъпоглава" които още не могат да надигнат глава от страх и глад !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак