Свързани новини

10.12.2021 12:56

Владислав Панев подава оставка като зам.-председател на ПГ на ДБ

Видян 1224 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Владислав Панев подава оставка като заместник председател на ПГ на "Демократична България".


Това потвърди той пред БНР.


Вчера Панев публикува във фейсбук селфи с Делян Пеевски и получи много критики както от средите на Зеленото движение, към което принадлежи, така и от ДБ.


По-късно той написа:


"Поднасям най-искрените си извинения на всички хора, които са се почувствали засегнати от селфито с Пеевски днес. Очевидно е,че съм сгрешил. Логиката ми беше снимка със символа на корупцията в България. Човекът, който е отговорен за медийния монопол в страната, срещу който говорих вчера от трибуната на парламента. Човекът, който носи отговорност за фалита на КТБ. За разграбването на Булгартабак. Символа на завладяната държава. Да, снимал съм се и пред къщата в Барселона. Пред хотел Берлин. Пред други символи на модела Борисов-Пеевски. Снимката днес беше поредния символ на това, което трябва да отхвърлим.


Включително чрез прозрачност. Пеевски е в парламента. Всички го виждаме там. Снимката не е правена по ъглите, в тайни офиси или кафенета. А пред журналистите. Защото държа на прозрачността в действията.


Имаме много работа за разграждане на този модел. Дали ще се свърши с мен или без мен - няма голямо значение. Важни са резултатите. И да, мястото на хората, които са ограбили България, е в затвора. Не в парламента. Затова се борим и за независима и честна съдебна власт. Всички да са равни пред закона. Самото присъствие на Пеевски в парламента е знак, че системата е завладяна. Осветяването на това присъствие е важно, за да знаем какъв е проблема. И че не сме си свършили работата. България ще просперира. Убеден съм в това. Имаме дълъг път. За който имаме нужда от воля, смелост и малко усмивки".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец