По време на кабинетите на Промяната, само за 1 месец Лукойл е платила над 426 млн. долара на режима на Путин, заяви на брифинг Делян Добрев на пресконференция на ГЕРБ.

Свързани новини

19.02.2024 16:02

Видео: Само за месец при ПП Лукойл е платил над 426 млн. долара на режима на Путин: ГЕРБ

Видян 1194 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По време на кабинетите на Промяната, само за 1 месец Лукойл е платил над 426 млн. долара на режима на Путин, заяви Делян Добрев на брифинг на ГЕРБ, като предостави данни за това колко руски петрол е купувала България. Какво са правили службите, попита депутатът. Като обеща още следващите дни да предоставят информация и за газа.


Повече от 10 млрд. лева за режима на Путин, а сега от ПП ронят сълзи за Навални, подчерта Добрев. 



"През юли 2022 година за един месец Лукойл е платила над 426 милиона долара на режима на Путин. От 24 февруари до 31 декември сме платили над 5 милиарда долара само за петрол, уточни Добрев.


Защо Асен Василев заплаши ЕК, че ще блокира санкциите срещу Русия за цяла Европа, ако за България няма дерогация. Ето я дерогацията - повече от 10 милиарда лева за режима на Путин. Четох и Асен Василев, четох и Денков и сега ронят сълзи за Навални", посочи Добрев.


"Помните ли опорките, че ни трябва руски нефт? Бензинът и дизелът щяха да станат по 4 лева, "Нефтохим Бургас" ще затвори, ще освободи 2000 работника. От първи януари тази година благодарение на нашите систематични усилия, ние вече не внасяме руски нефт. Това е след почти едногодишна битка на ГЕРБ с "Промяната". Някой да е видял по 4-5 лева бензин по бензиностанциите? Внасяме 100 % неруски нефт и това не даде отражение на пазара на горива. Тези 10 милиарда нямаше нужда да ги даваме на Путин", категоричен е депутатът от ГЕРБ-СДС.


"Чувам, че някои хора по върховете на държавата се готвят да саботират изграждането на 7 и 8 блок на АЕЦ Козлодуй с технология на Westinghouse. Явно тези хора са евроатлантици само на думи за пред посолствата. Ронят крокодилски сълзи и сипят заклинания във фб за Навални (светла му памет), а в същото време финансираха режима-убиец на същия този Путин с милиарди долари в последните две години купувайки руски газ през посредници и руски петрол.


Вие не сте евроатлантици, а слуги на този режим-убиец и ако наистина блокирате проекта за нова мощност в Козлодуй ще ни дадете още едно доказателство за това", напуса преди дни във фейсбук Делян Добрев.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв