Свързани новини

02.03.2021 13:12

Вече може да пазаруваме хранителни продукти онлайн - какви са ползите?

Видян 1079 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напоследък в мрежата се появяват много онлайн магазини за пазаруване на хранителни стоки и това е повече от страхотно. Ако досега не сте опитвали услугата за доставка на хранителни продукти у дома, време е да го направите.
Ето и някои предимства.



Денонощни поръчки и денонощно обслужване на клиенти



Не е нужно повече да чакате следващия работен ден, само за да финализирате поръчката си или да направите своите запитвания. Обикновено магазините за онлайн пазаруване имат денонощно работещ екип за обслужване на клиенти. Служителите им с радост отговарят на всички въпроси на потребителите, които желаят да закупят нещо или да попитат за техните продукти и услуги.
Сбогом на километричните опашки
Трафикът в супермаркетите, особено в пиковите часове, е интензивен. Защо не си спестите това неприятно преживяване? Опитайте да пазарувате хранителни стоки само с помощта на компютъра или смартфона си, където и да се намирате. Вижте повече тук: https://www.foodpanda.bg/contents/grocery-delivery-sofia!



Спестяване на време



Повечето хора в тези модерни времена са запознати с това как да улеснят живота си. Доколкото е възможно, всички ние искаме удобство и ефективност. Закупуването на стоки онлайн не би отнело толкова много време.
За разлика от действителния магазин, вие няма да прекарвате време в обикаляне по магазини и щандове, опитвайки се да намерите продуктите, които искате. При онлайн пазаруването на хранителни стоки можете да намерите елементите, които желаете да закупите, само с няколко кликвания.
Те също така са групирани в категории за по-добро и бързо намиране. Използвайте времето си разумно и приятно, като прекарвате качествени моменти със семейството си. Пазаруването оставете на любимата си онлайн услуга!



Няма повече главоболия при паркиране



Трудно ли ви е да търсите място за паркиране на колата си? Няма проблем! Особено по празници като Коледа и Великден, където всички места за паркиране са запълнени, дори няма да имате нужда от колата си, когато пазарувате онлайн.
Можете да посочите, че искате вашите поръчки да бъдат готови за вземане или да бъдат доставени на прага ви. Толкова е просто.
Гарантирано качество на продуктите
Услугите за онлайн пазаруване са длъжни да предоставят най-пресните и качествени продукти, налични на пазара. Продуктите с лошо качество подлежат на връщане, възстановяване или замяна.
Бъдете спокойни, няма от какво да се притеснявате.



Намаляват се излишните разходи



Повечето бакалии винаги ще имат списък с артикули, които да ви накарат да пазарувате прекомерно. Когато отидем в магазина, често се натъкваме на артикули, които са толкова изкусителни за закупуване, че винаги харчим твърде много от парите, които всъщност искаме да спестим.
О, и не забравяйте количките и сергиите за храна, след като платите хранителните си стоки на касата! Много е лесно човек да се изкуши, но при онлайн пазаруването рискът от вредни и излишни покупки се минимализира.



Налични оферти, отстъпки и купони



Компаниите за онлайн пазаруване имат различни промоции и отстъпки. Те се виждат на техния сайт или се предоставят по имейл, когато се абонирате за техните бюлетини. Повечето от тези промоции се появяват по време на празници и други специални поводи.



От магазин до доставка до вратата



С тези нови технологии, вече никога няма да си помислите да напуснете къщата си, само за да си купите хранителни стоки. Всичко, което трябва да направите, е да седнете на дивана, да се отпуснете и да изчакате вашите поръчки да пристигнат!




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей