Свързани новини

14.11.2021 21:41

Възраждане ще подкрепи кабинет, който премахне мерките срещу К19

Видян 1330 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Възраждане" ще подкрепи правителство, което премахне зеления сертификат и върне децата в училище. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов пред бТВ.


Той заяви, че е очаквал "доста по-сериозен резултат" от постигнатия.


"Спечелихме с една последователна политика, която водихме години наред и която не смятаме за променяме занапред", каза Костадинов.


"Ще искаме още от утре да се премахнат всички ограничителни мерки, да се премахне зеленият сертификат и да се спре тормоза над нашите деца в училище. Още тази седмица трябва да започнат действия за нормализиране на живота на България, не можем да чакаме да мине поредната грипна вълна, която е маскирана като т.нар. пандемия", заяви Костадинов.


Той посочи, че "Възраждане" ще подкрепи само правителство, което отменя всички тези мерки.


"За нас най-важно е отношението към българските граждани. Те трябва да свикнат да имат предвидими политици. Ние ще работим за това да стане ясно, че хората, които искат да управляват, трябва да бъдат готови да изпълняват своите обещания", добави Костадинов.


Той прогнозира, че до година и половина - две, "Възраждане" ще бъде първа политическа сила.


Попитан на втория тур на президенстските избори кой от двамата кандидати ще подкрепи "Възраждане" Костадинов отговори така: "Непоискана подкрепа не се дава".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.11.2021 23:11

    Пламен Пасков (нерегистриран) Вижте на каква информация от 2020 година попаднах за Костадин Костадинов: "Станаха много полемики за Партия Възраждане и лидера й Костадин Костадинов. Ето КОЙ е спонсора му - Милен Врабевски. Човек на Клинтън и Бил Гейтс, масон, фирмата му прави ОПИТИ на лекарства и ваксини с ЖИВИ БЪЛГАРИ!!! Преди време имаше огромен скандал - Милен Врабевски плащал на изроди "лекари" по 700 долара, за да тестват лекарства на НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИ ПАЦИЕНТИ!!! Отивате в болницата и без ваше знание ви дават лекарства, и ставате ОПИТНИ СВИНЧЕТА!!! След много СМЪРТНИ СЛУЧАИ имало разследване, което било потулено с милиони долари - от фондация Клинтън и от Бил Гейтс разбира се..."

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни