С това за пореден път Посолството опитва да създаде конфликт в българското общество и да предизвика гражданска война, която всички знаем, че няма морални задръжки и е жестока

Свързани новини

03.08.2023 10:32

Възраждане няма да допусне преместването на Паметника на Съветската армия

Видян 1764 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Смяната на собствеността на Паметника на Съветската армия създава предпоставка за неговото преместване. Всеизвестен факт е, че темата с паметника разединява българското общество и е една от най-силните разделителни линии между, от една страна,  нашите сънародници, които държат да пазим и помним историческото си минало, и от друга страна - нашите сънародници, които са използвани от политиците на посолството, инсталирани в българския парламент, за да унищожат всички следи от българската история и да ни обезличат като нация.

С това за пореден път Посолството опитва да създаде конфликт в българското общество и да предизвика гражданска война, която всички знаем, че няма морални задръжки и е жестока. Последователно и упорито отвъдокеанските господари на нашето марионетно правителство чрез неговите представители ни водят по украинския сценарий.

Осен това  премахването на Паметника на Съветската армия нарушава спогодба между България и Руската Федерация, според която държавите с обща история поемат ангажимент една към друга да опазват паметниците си. Опасността това посегателство над Паметника на Съветската армия да затвърди решението на Руската Федерация да обяви България за вражеска държава е огромна.

Всички български граждани, които искат да запазим историята си и нашето историческо минало, могат да се свържат с нас от Възраждане, за да организираме съвместни дежурства за опазване на паметника и предотвратяване на неговото демонтиране.

За да не осъществим плана на Посолството да ни вкара в гражданска война, се обръщаме към всички наши сънародници да не влизат в сблъсъци и  конфликти с други наши сънародници, които са  повлияни от фашистко-американската пропаганда и са за преместването на паметника.



Снимка: Илияна Димитрова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.08.2023 16:19

    Давайте пак да събираме подписи за референдум против преместването.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв