Така той обясни защо социалистите се бавели с внасянето на новия вот, въпреки че се заканиха веднага да го внесат още щом първият, който се провали.

Свързани новини

23.10.2023 16:35

Възраждане не ще нов вот, пази правителството: БСП

Видян 596 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Възраждане пази правителството и му дават шанс да вреди на българските национални интереси", заявиха на пресконференция от БСП. Коментарът от Позитано дойде след отказа на партията да предостави подписи за внасяне на нов вот на недоверие към кабинета Денков. Малко преди това от партията на Костадин Костадинов обявиха, че по време на предизборна кампания не е добре да го има. Т.е. спорът е дали да се внесе в петък или в понеделник. БСП, която е с най-малката си група в НС от 80 г.  не може сама да предизвика вота - няма 48 депутати.


Зам.-шефът на НС на БСП и депутат Атанас Зафиров обясни, че и ИТН и Възраждане първоначално са одобрили идеята за вота, като дори са дали своите мотиви към него, но впоследствие само партията на Слави Трифонов е заявила подкрепа.


Той допълни, че от партията на Костадинов предоставили само 1 екземпляр с подписи в знак на декларативна подкрепа при необходими 3 за внасянето им деловодството на НС.
Така той обясни защо социалистите се бавели с внасянето на новия вот, въпреки че се заканиха веднага да го внесат още щом първият, който се провали.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.10.2023 20:06

    фашизмът се намърда стабилно, докато мъдрите се наумуват дали тако или онако, само вижте здравното министърче какви ги твори, във вихъра на есенните вирози , съпроводени често с бронхопневмонии, той спира живото спасяващи лечения с антибиотици, но ганчо си дреме или араламби по тивитата

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей