Свързани новини

28.10.2021 15:30

Василев предизвиква експремиера на дебат

Видян 1437 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Г-н Борисов,

по повод на вашето изказване пред медиите от изминалите дни: „Да кажеш, че се крадат 8 милиарда от България, означава, че си рядко неграмотен“, Ви каня официално на дебат, в който хората сами да преценят грамотността на всеки един от нас. Готов съм публично да се изправя срещу Вас и, базирано на грамотно четене и боравене с факти, документи и доклади да покажем на българския народ къде са техните 8 млрд. лева.

Оставям на Вас да решите къде и кога преди изборите да се състои дебатът", заяви съпредседателят на Продължаваме Промяната Асен Василев.

Припомняме, че бившият служебен финансов министър на няколко пъти обяви, че по време на управлението на ГЕРБ са крадени по 8 милиарда лева на година чрез инхаус процедури и нагласени обществени поръчки. Това пък провокира Борисов онзи ден да определи това твърдение като "рядка неграмотност".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 карлО марКС 28.10.2021 21:54

    004, всички сте брашчеди, племенници, зълви, етърви и баджанаци на цар кИРО, не се притеснявайте от благородното си потекло, каманизма си отиде.

  • 001 Anonimen 28.10.2021 21:46

    Хи-хи, представям си дебата - Боко с неговите плоски лъжи и евтини манипулации срещу обосновани с факти твърдения !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.