Свързани новини

17.11.2020 14:56

Варненският съд: Марешки има водеща роля в престъпната дейност

Видян 3718 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заместник-председателят на Народното събрание и лидер на Воля Веселин Марешки е осъден на 4 години затвор за изнудване на бизнесмен , защото е имал "водеща роля в престъпната дейност", а за личността му има "противоречиви данни". Като за част от хората бил с добро име и авторитет, но сред други бил известен като човек, от когото може да се очаква всичко, с връзки в криминалните среди и с чувството, че всичко може да му се размине. Това обяснява Варненският апелативен съд в мотивите си към присъдата, с която преди два месеца Марешки беше осъден ефективно заедно с подсъдимата с него Красимира Колева, които вече са обявени, предаде Епицентър.
Съставът с председател Янко Янков и докладчик Светла Даскалова отмени оправдателната присъда за Марешки в делото за изнудване на бизнесмена Асен Миланов, което продължава вече пет години.
Депутатът и Колева са подсъдими за това, че от 9 до 16 октомври 2014 г. са опитали да принудят Миланов да им плаща наем от 10 000 лева за пицария Ред Хот във Варна.
Oсъдителната присъда бе произнесена в открито съдебно заседание на 14 септември, т.г. Постановеното наказание за Марешки бе лишаване от свобода за срок от 4 години и глоба от 8 000 лв. Колева бе осъдена да изтърпи 3 години и 6 месеца лишаване от свобода и да заплати глоба от 6 000 лв.



 

 

 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 корупционна кочина 17.11.2020 17:42

    Какво прави престъпник в НС и още повече е зам.председател на НС?! Има ли по-голямо доказателство, че този Парламент, съществуващ чрез управляващото мнозинство е легитимен и морален и всичките лобистки закони, които е приел до сега във вреда и щета на обществото, като Председател е ПКП, а заместници са българомразеца патриот Валери Далавери, родолюбеца Магарешки и ренегата Христов?!

  • 001 Anonimen 17.11.2020 15:12

    Забележете,как един елемент който е с водеща роля в престъпния свят,седи като мушкато на ухото на кърджалийската фльорца,"председател"на най важната институция у нас.Този тандем,красноречиво говори за волското търпение на нашеницът,който само кълне,псува,удря по две ракии, гледа нещо турско,ляга и на другия ден картината се повтаря.На такъв народ,Господ не може да помогне,колкото и да желае.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби