Свързани новини

07.04.2009 12:44

В. Методиев: Няма заплаха за споразумението СДС-ДСБ

Видян 1377 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няма заплаха за споразумението между СДС и ДСБ. То ще остане и преди и след изборите. Това заяви Веселин Методиев, заместник-председател на ПГ на ДСБ, предаде БГНЕС.


Методиев категорично опроверга слуховете, за разпад на коалицията. Той заяви, че коалицията върви напред и не пожела да коментира вътрешните противоречия в СДС, които особено се откроиха на заседанието на Националния изпълнителен съвет на сините миналия петък. След като приключат вътрешните избори в СДС и преговорните екипи излязат с окончателно становище ще бъде представена и общата листа за евродепутати на дясната коалиция. В рамките на месеца ще стане ясно и кои ще са другите коалиционни партньори. В момента се водят преговори със „БЗНС-Никола Петков”, „Обединени земеделци”, „Новото време” и др. По думите на Веселин Методиев, ДСБ е отворено за преговори с всички в дясното пространство. Днес бяха официално представени и кандидатите за евродепутати, избрани с гласовете на 2290 делегати. На първо място с 1508 гласа е Светослав Малинов. Следва Константин Димитров с 1425 гласа, но той се оттеглил, за да вземе участие за парламентарните избори. Листата продължава с Борис Станимиров с 1109 гласа, Пламен Цветков с 1079 гласа, Юсеф Ез Един Дакак с 598 гласа, Росица Рачева с 460 гласа, Ваня Танчева – Манчева –с 363 гласа, Антон Андреев с 308 и Драгомир Бояджиев с 214 гласа. Самият Светослав Малинов заяви, че е убеден в успеха на ДСБ на предстоящите избори.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.