Свързани новини

10.03.2021 14:43

Tв звезда и борец №1 в листата на ГЕРБ В Кюстендил

Видян 2593 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Като водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС, съм щастлив, че тя се състои изцяло от кандидати, които са „местни“ хора – от региона, никога не са губили връзката си с Кюстендилска област. Mлади хора и доказани професионалисти, които отлично познават проблемите ѝ и могат да предложат най-ефективните решения. Това заяви водачът Христо Терзийски по време на официалното представяне на листата на ГЕРБ – СДС пред медиите в Кюстендил. „Имаме отлично подготвени експерти във всички сфери – медицина, право, икономика, земеделие, журналистиката, култура, образование“, подчерта Терзийски.

„Предвиждаме БВП да нарасне към 100 млрд. евро до 2025 г., а размерът на преки чуждестранни инвестиции с над 50%, като за 12 месеца ще възстановим загубения БВП през периода на кризата. Искаме да утвърдим България като добро място за създаване на семейство, отглеждане и образоване на деца, и перспективна професионална реализация. Залагаме на значителни инвестиции в образованието и иновациите“, заяви Христо Терзийски. Той бе категоричен, че ще се увеличат двойно разходите за научно-изследователска и развойна дейност до 2025 г. и петкратно ще бъдат повишени инвестициите за дигитализация на бизнеса. „Ще подпомогнем малките и средни предприятия и технологичните компании за въвеждане на цифрови системи и умения. Очакваме това да доведе до повишаване на общата производителност на предприятията с над 10%“, обясни още водачът на листата Христо Терзийски.

Младият медалист от световни и европейски първенства по борба, най-добрият в последните 5 години, Даниел Александров, който в момента е на състезание в Унгария се включи чрез видео връзка. Tой даде заявка, че ще работи за развитието на целия регион и на родния си град Дупница. „Мога да водя битки и да бъда полезен в дадени сфери – спорта, младежките политики и туризма“, посочи Дани Александров.
Председателят на Общински съвет – Кюстендил и кандидат за народен представител Михаела Крумова се обърна с думите: „По образование съм юрист, по професия съм адвокат, а призванието и моето желание е да служа на хората.“ Тя допълни, че е родена и израснала в Кюстендил, заедно със своето семейство живеят и работят в родното си място. „Искаме да продължим започнатото през предишния мандат по


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв