Свързани новини

21.01.2013 16:39

Три пъти този уикенд TV7 номер едно сред активните българи

Видян 1449 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За пореден път TV7 доказа, че е националната телевизия, която най-бързо и адекватно реагира при извънредни ситуации, които засягат живота в България. Такава ситуация безспорно бе опитът за покушение на политически лидер у нас, минути след който единствено зрителите на TV7 имаха възможността на живо да научат всички подробности и първи коментари и реакции. Данните на пийпълметричната компания у нас категорично доказват лидерското поведение и висок професионализъм на новинарския екип на TV7.


TV7 най-рано в българския ефир излъчва централна емисия новини, като топновината този уикенд е привлякла вниманието на над 16% от аудиторията 18-49, излизайки на първо място сред всички телевизии. Извънредната емисия Новини на TV7, излъчена в 13:00-14:00 тази събота, незабавно след неуспешния опит за покушение срещу Ахмед Доган на Осмата национална конференция на ДПС, извънредната емисия, излъчена в 14:00 тази неделя, и предаването „Насреща Люба Кулезич” бяха най-гледаните програми в телевизионния ефир сред младата активна аудитория, като телевизията изпревари всички останали национални телевизии. Първото включване в събота с ексклузивни кадри от мястото на инцидента и коментари в ефира на TV7 са постигнали близо 15% пазарен дял, извънредната емисия в неделя – 13% пазарен дял, а „Насреща Люба Кулезич” – над 18%, и отреждат три пъти този уикенд телевизията на първо място по гледаемост (по данни на GARB за 18-34). Ексклузивните кадри на TV7 обиколиха и световните медии, след като бяха излъчени в ефира на CNN. Припомняме ви, че в края на миналата година изпълнителният директор на групата канали TV7, News7 и Super 7 подписа договор с Turner Broadcasting System Europe Limited, компанията майка на CNN International, според който очакващият се да стартира 24-часов Full HD новинарски канал News7 ще предоставя на CNN достъп до собственото си съдържание от България, създадено от екипите на канала в централата в София и кореспондентската мрежа в страната. News7 се очаква да стартира през пролетта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион