Свързани новини

01.05.2011 17:10

Трепят до второ коляно родата на Кадафи

Видян 1677 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Въздушните сили на НАТО нанесоха опустошителен удар по либийския диктатор Муамар Кадафи. В резултат на това е загинал най-малкият от седемте му сина – 29-годишният Сейф ал Араб и трима от внуците на полковника, съобщи правителственият говорител Муса Ибрахим. 

По думите му Кадафи се е намирал в дома на сина си, когато къщата е била ударена от най-малко три ракети, но не е пострадал. Покривът бил срутен на няколко места. „Това, на което сме свидетели, е законът на джунглата“, каза Муса Ибрахим.

Междувременно в декларация на командващия на либийските операции на НАТО - канадския генерал-лейтенант Шарл Бушар, се казва, че при един от ударите е бил поразен команден център в Баб ал Азизия, но, че не може да бъде потвърдена гибелта на членове на семейство Кадафи, съобщава Ройтерс. 

По същото време президентът на Венецуела Уго Чавес, известен с многочасовите си речи и ортодоксалния си комунизъм, осъди НАТО заради смъртта на един от синовете на либийския лидер и трима от внуците му, съобщи Асошиейтед Прес.

Също така стана ясно, че кръвопролитната война е на път да се премести в Италия. „Това искат либийците и аз не мога да им наложа забрана“, заяви либийският държавен глава в събота вечер по либийската държавна телевизия. „Между нас и Италия войната е открита. Моят приятел Силвио Берлускони извърши престъпление, като разреши италианските бомбардировки. Извършва се опит за налагане на нов италиански колониализъм“, заяви категорично Муамар Кадафи.

снимка: БТА



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион