Във връзка с болшевишкия плам, с който министърът на на околната среда и водите Борислав Сандов и неговите чиновници запечатаха и спряха ТЕЦ Марица 3, в редакцията ни си получиха десет братски съвета към българския политически елит от автор с никнейм „Енергобатмен“

Свързани новини

29.04.2022 18:22

Ти затвори ли си ТЕЦ-а?

Видян 2247 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Във връзка с болшевишкия плам, с който министърът на на околната среда и водите Борислав Сандов и неговите чиновници запечатаха и спряха ТЕЦ Марица 3, в редакцията ни си получиха десет братски съвета към българския политически елит от автор с никнейм „Енергобатмен“. Тексът става още по-интересен след изнесените днес факти че ,Димитровград отново се обгазява, въпреки че централата вече не работи, а българските медии оглушително мълчат за това.


 


1. Почитайте въглищата, те са единственото гориво ,което се добива в България.



2. Не затваряйте централи на въглища, ако руснаците са Ви спрeли газа



3. Не клякайте толкова пред Брюксел, ще получите ишиас



4. Знайте, че през зимата в България ,слънцето не грее силно и фотоволтаиците няма да работят. А ..да същата е ситуацията и през есента и пролетта.



5. Всеки затворен ТЕЦ днес, означава 1000 ВЕЦ-а вбъдеще собственост на сегашни и бъдещи депутати.



6. Не спирай този, който прави ток днес, за да не бъде народът ни на свещи утре



7. Помнете, зелените политици са като дините-зелени отвън, червени отвътре



8. Не забравяйте, един ден хората от затворените централи пак ще гласуват на избори. Междувпрочем колегите им също, а те не са малко...Междувпрочем изборите по земите ни вече са често явление.



9. Скъпи български политически елит, учете география, Урсула фон дер Лайен е далеч, а Димитровград близо. Перник още по- близо.Само на една ръка разстояние.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.04.2022 10:00

    Марица 3 е крупен производител и без него ще се срине товаровия график, ако схващате иронията. Със сигурност през зимата слънцето грее еднакво, както през лятото (то не се интересува от една от незначителните си планети). Просто поради наклона на земната ос дните са по-къси. За да може Ковачки да трупа милиони сме готови да си тровим народа. Тест: Каква е средната продължителност на живота в районите около ТЕЦ-овете на Ковачки спрямо останалите райони в РБългария? Уважаема редакция на 19min, моля не ставайте рупор на корпоративни интереси, още повече на "бизнесмени" като Ковачки! Или просто пишете в началото "платена (спонсорирана) публикация.

  • 002 Тарас Булба 30.04.2022 09:03

    Много добри съвети, но българската политическа класа отдавна се е самозабравила. И от постоянно клякане, дори не ишиас ще получи, а направо нещо което идва отзад,когато си наведен....

  • 001 тотал щета 29.04.2022 21:23

    Този смешник Сандов никога не си е мечтал да бъде депутат, камо ли министър. Аман от шутове, свикнали да преживявят от грантове на соросоидните секти

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог