Свързани новини

01.06.2020 10:00

Цветанов е обиден: Борисов

Видян 1633 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Цветан Цветанов най-вероятно ще си направи свой политически проект, защото и той е обиден", заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше строежа на зала Арена Бургас. „Тoй тoвa гo мoжe, пoжeлaвaм му уcпeх. И ниe cъжaлявaмe, чe гo oтcтрaнихмe", подчерта Борисов във връзка с решението на прокуратурата да не разследва бившия вътрешен министър за скандала Апартаментгейт.


Борисов  обаче настоя, че когато е било взето решението, то е било правилно, тъй като, в ГЕРБ "няма милост за никого", когато се появят съмнения за извършено престъпление. Напомняме обаче, че казусът с апартамента на В. Горанов е в спецпрокуратурата, но той още е министър.


По същата причина премиерът заяви, че е решен да смени и зам.-екоминистъра Красимир Живков, който в момента се намира в ареста. Борисов очаква още в понеделник от 8 часа предложение от министъра на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро за нов заместник. „Никой не е могъл и да очаква да бъде предупреден за това, което се прави в момента”, коментира премиерът по повод разследването на прокуратурата по аферата с боклука.


На въпрос за списъка, разпространен от прокуратурата като доказателство от обиска на Бобокови Борисов каза: "Не знам от какво се вълнуват хората, аз се вълнувам да им направят пътищата. Въобще не искам да коментирам, всеки бизнесмен може да си напише един списък и да си го сложи в касата."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.06.2020 10:31

    Така както всички богопомазани се правят на обидени, така си надиплиха милиончетата и луксозните имоти, без никаква санкция от държавните институции, а окрадения народец си остана само с обидата, мизерията и оцеляването

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион