Свързани новини

25.08.2021 09:23

Строителството на лотове 4 и 5 на АМ Хемус е незаконно: Регионалният зам.-министър

Видян 2199 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бяхме изключително изненадани, че в лотове 4 и 5 на АМ "Хемус" , при които има само влезли в сила подробни устройствени планове и само за лот 4 има решение на правителството за отчуждаване на земи, се установи, че има започнало строителство“, каза  регионалният заместник-министър арх. Иван Шишков в „Тази сутрин“.

Според него нивото на строителните работи показва, че те са започнали още преди служебното правителство да влезе в длъжност.


Шишков заяви, че няма сключени договори за строителство на тези лотове, а само договори за проектиране и закупуване на материали. Строителните работи се извършват без разрешени е и проект, кой ще ги приеме, попита заместник-министърът.


Без разрешение и незаконно е и строителството в Столична община, което доведе до фаталния случай с шахтата, каза Шишков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 нароен съд 26.08.2021 11:11

    Няма как един престъпник и мутра да спазва закони в парламентарна България, той си има собствени бандитски закони и действа по тях. Така открадна поне половината милиарди от ЕС и заемите от 30 милиарда, от които нищо полезно за държавата и народа не направи. Съд, затвор и конфискация и на Мутрата, и на Доган, и на Пеевски и на всичките обръчи от фирми и олигарси

  • 001 Anonimen 25.08.2021 09:51

    България е държава на измамата ! ГЕРБ мамиха и крадоха, а днес все още са на свобода, че и в НС, каква гавра с народа, но пък той си заслужава това дередже, защото пък си избраха други измамници и диктатори - ИТН !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.