13.11.2015 15:01

Старт на коледното пазаруване в София Ринг Мол

Видян 1150 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Тази неделя в София Ринг Мол ще бъдат светнати лампичките на коледната елха. Най-новият търговски център в столицата открива сезона на голямото празнично пазаруване.
В стила на лондонския Хародс, на старта на шопинг маратона ще има специални звездни гости. Това ще бъдат Васил Петров и Ахинора от Големите надежди по Нова телевизия. 6-годишната екранна партньорка на самия Силвестър Сталоун в холивудска мегапродукция ще запали светлините на коледната елха. За децата това ще бъде истинско вълшебство.



    Освен концерта на Васил Петров, който ще съпътства тържеството, домакините от София Ринг Мол са предвидили и други изкушения за гостите си. Всеки, който присъства на светването на елхата и старта на сезона на коледното пазаруване, ще получи безплатен билет за уникалните зони за забавление Fun Ring Park за деца и Upper Funtasy за тийнейджъри и възрастни.  
София Ринг Мол, който работи за цялото семейство, дава шанс на посетителите си да участват и в две предизвикателства през идната седмица.


    Картинг пистата на търговския център – единствена по рода си не само в столицата, но и в страната, прави състезания за деца и за възрастни с много хайтек награди в четвъртък и петък. Молът на Околовръстното шосе прави и специална томбола за феновете на Джеймс Бонд. Комплексът, където има 10 киносалона, дава възможност на всеки посетител на търговския център до 20 ноември да пробва знанията си за Агент 007. Така може да спечели многобройни призове като ваучери за пазаруване или за хапване в бутиците и в ресторантите на София Ринг Мол, които ще бъдат изтеглени в събота на 21 ноември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни