Свързани новини

04.02.2015 13:24

Спортният министър подкрепи втори лифт в Банско

Видян 1206 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев заяви, че без втори кабинков лифт не може да има ясни условия за ски туризъм и спорт в Банско.


"Съвсем скоро ще излезем с решение, което да успокои жителите на Банско. Решението и становището ни многократно е изразявано ясно и категорично", посочи Кралев.


"Това е лоша реклама за България, тези 45-минутни опашки, които се създават в едни от най-добрите европейски курорти. Изнесохме информация, че пистите също не достигат и за да може да бъдем начело, за да използваме инфраструктурата, която Банско предлага, трябва да сме адекватни, ако искаме да развиваме туристическата индустрия, ако искаме да развиваме ски спорта във всичките му варианти-професионален и масов", заяви министърът.


"Трябва да се търси решение и за втори кабинков лифт в Банско, и за увеличаване на дължината на пистите в страната", добави той.


"Води се диалог между различните министерства, които са ангажирани с този проблем и мисля, че съвсем скоро ще излезем с положително решение на този казус в рамките на българското и европейско законодателство, което да удовлетворява туризма и спортната общественост", посочи Красен Кралев.



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец