Свързани новини

15.10.2021 11:36

Спецпрокуратурата разследва бг следа в пране на пари от фиктивна продажба на маски

Видян 1050 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Специализираната прокуратура участва в разследване по досъдебно производство образувано срещу организирана престъпна група за измами и изпиране на пари, придобити чрез фиктивна продажба на предпазни маски за защита от COVID-19 в Република Франция, съобщават от пресцентъра на държавното обвинение.


Дейността на групата се е изразявала в предлагане на маски и получаване на авансови плащания за доставки, които впоследствие не са били извършвани. За целта участниците регистрирали в България търговски дружества, които да набират клиенти и да договарят сделки. В изпълнение на европейска заповед за разследване на територията на нашата страна са събрани множество доказателства и са предадени за нуждите на френското разследване. След оказването не поисканото съдействие че казусът по разследването в България се закрива, съобщават от прокуратурата."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 15.10.2021 14:51

    Мдаа прав си 001, Ананиев е най-големият крадец в България, не случайно той беше винаги финансов министър или заместник финансов в 4 корумпирани правителства като започна от това на Ив.Костов. Тиквата не би откраднал милиарди без майсторски "крадливите счетоводни гимнастики" на Ананиев. Горанов и Ананиев трябва да бъдат "водачите" към затвора на шайката ОПГ-ГЕРБ !

  • 001 мизерници 15.10.2021 12:01

    Ако не беше Европейската заповед за разследване нашата нефелна и слугинажна спецпрокуратура нямаше да си мръдне пръста, така както направи с престъпната сделка с участието на корумпирания Кирил Ананиев като министър на МЗ за стотици милиони за немедицински маски и доказано неотговарящи на ЕС медицински апарати за обдишване. Кирчо и племенника му Владко Горанов се нагушиха и откраднаха твърде много, но за тях разследване няма защото няма кой да нареди на нефелната ни прокуратура

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.