Свързани новини

08.09.2014 14:28

Спешна помощ минава на 7 часа

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Работещите в Спешна помощ минават на 7-часов работен ден и така заплатата им ще се увеличи. Това съобщи министър на здравеопазването Мирослав Ненков, предава дартснюз.


Той обърна внимание и на липсата на ваксини за бебета. Той посочи, че една фирма е подала цена за производство на шествалентната ваксина за бебета, родени след 1-ви юни тази година, но следващата седмица ще има яснота, дали Министерството ще се договори за доставка с нея.


Министърът на здравеопазването участваше в началото на заседанието на Надзорния съвет на Здравната каса, който обсъжда разпределението на парите от актуализацията на бюджета на Касата. Министър Ненков посочи, че той подкрепя и нова актуализация от 117 милиона лева , която се иска от Здравната каса, но това предложение ще бъде отправено вече към следващия парламент.


На  въпрос на "Хоризонт", как е приключила проверката на Агенцията за финансов надзор, министър Ненков уточни, че има незначителни забележки по финансовото състояние на Министерството и ще се наложат ограничения заради актуализацията на бюджета на Здравната каса, но ще има достатъчно средства за заплати на ведомствата, подчинени на Министерството на здравеопазването.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец