Свързани новини

09.08.2021 15:08

Спас Русев е новият собственик на Булсатком

Видян 1533 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спас Русев чрез компанията си Viva Corporate Bulgaria вече официално е новият собственик на "Булсатком".


Сделката за придобиването на оператора за платена телевизия и широколентови услуги у нас е успешно финализирана, съобщиха от компанията.


"Viva Corporate Bulgaria купува "Булсатком" с цел да подкрепи възходящата траектория на развитие на компанията, като в същото време запази успешната формула клиентът да е в центъра на стратегическото планиране на дейността. Ще продължим да концентрираме усилията на "Булсатком" в разработване на ключови продукти и услуги - платена телевизия, разнообразно съдържание и фиксиран интернет с отлично качество на достъпни цени", казва Спас Русев, който доскоро беше акционер в телекомуникационния оператор "Виваком" в България.


"Булсатком" е най-големият доставчик на платена телевизия в България с водеща позиция в сателитната телевизия. През своите DTH и IPTV2.0 платформи компанията разпространява над 240 телевизионни канала, 230 от които с HD качество и 8 с 4К/UHD. Разнообразието от канали включва цялото портфолио на НВО с всички блокбастър филмови канали, както и водещи спортни, филмови и забавни канали, разпространявани ексклузивно от "Булсатком". Наскоро компанията лансира иновативната премиум услуга b-box - телевизионно Android устройство, сертифицирано от Google, което осигурява отлично качество на картината, интелигентен архив и множество медийни приложения.


"Мениджмънт екипа на "Булсатком" посреща с оптимизъм Viva Corporate Bulgaria и сме готови заедно с новия инвеститор да работим усилено, за да затвърдим водещата позиция на "Булсатком" на българския пазар на платена телевизия и широколентови услуги", казва Станислав Георгиев, изпълнителен директор на "Булсатком".


Детайлите по сделката остават конфиденциални към момента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион