Иван Таков

Свързани новини

19.03.2024 14:34

Социалисти от цялата страна се събират на среща За бъдещето на БСП и лявото

Видян 543 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на БСП - София Иван Таков и столични социалисти организират среща на тема "За бъдещето на БСП и лявото" на 23-ти март от 11,00 часа в Зала 6 на НДК. Градската организация кани за дискусията и леви хора от цялата страна.
 
Срещата е в отговор на тревогата на много членове и организации за днешното състояние на БСП. Разговорът е предизвикан от споделеното желание за незабавни действия за промяна на начина на функциониране и ръководство на партията, необходима за обрат към ново утвърждаване и разширяване на политическия авторитет и влияние в обществото.
 
Целта е да се състои свободен и отговорен разговор как да бъдат възстановени партийните структури и вътрешнопартийния живот въз основа на демократичните принципи и норми в Програмата и Устава на партията. Как БСП да бъде в крак със съвременните идейни търсения и реални очаквания на хората. Как повече хора от различни поколения, социални и професионални общности отново да я възприемат като вдъхваща доверие политическа организация, защитник на дело на техните интереси. Как партията да стане фактор за единение на левите формации и движения.


Как повече избиратели да подкрепят БСП, за да се превърне тя от безсилна опозиция в авторитетна политическа сила, способна да поеме отговорност за управлението на страната. Как да се включи в усилията на европейските леви за противодействие на надигащата се десница.
 
 
--



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей