Свързани новини

04.06.2021 16:13

Смениха шефа на ОД на МВР в Перник

Видян 1903 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сменен е директорът на ОД на МВР в Перник. На мястото на Димитър Попов, който в продължени на две години бе начело на пернишката полиция, със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е назначен старши комисар Милен Тасков. Днес той бе представен пред състава на дирекцията от и.д. главен секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев.


Старши комисар Тасков работи в системата на МВР от 2000 г.  Започнал е в Първо РУ – Перник като разузнавач и е преминал през всички нива до началник на районното управлението. Бил е и полицейски инспектор в РУ – Радомир и началник на полицейски участък „Ковачевци“. От 2019 г. досега е бил началник на група в Регионална дирекция „Гранична полиция”- Аерогари. Завършил е Академията на МВР.


Днес той бе представен пред състава на Областната дирекция в Перник от и.д. главен секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев. Досегашният директор Димитър Попов е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.