Свързани новини

01.08.2021 18:08

Слави: ДБ иска постове

Видян 3802 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В продължение на над 20 г. всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно. Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю, взето от зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов, качено в социалните мрежи.


Според него "ходенето по телевизиите" изисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на политика и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.


"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат сериозен опит. Василев има сериозен опит, бил е два пъти министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много кадърен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет", сподели Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 02.08.2021 19:30

    Прост селяк с кичозни изяви по кожата ... Един от 80-те процента споменати от един уважаван от мен човек (професор).

  • 004 Anonimen 02.08.2021 16:50

    Благодаря, че сте написали заглавието с правилната пунктоация! За Слави няма да пиша, вече писах и го изтрихте. Хубаво е да се имат предвид различните мнения по различни причин. Едностранното и целенасочено приемане на някакви факти като положителни, нямат нищо общо с плурализма и цивилизования диалог. Ако няма диалог, няма да научим нищо един за друг и няма да можем да работим за хубавите неща за всички. Заедно.

  • 003 боклук и измамник 02.08.2021 14:16

    По татуировките ще го познаете, човек без милост и ценностна с-ма. Мерси, повече от това, което преживяхме не искаме

  • 002 Anonimen 02.08.2021 10:01

    Трифонов, ти ще излезеш по-голям помияр и от Тиквата и от всички клонинги на БКП ! Що за екземпляр на "МОЖЕЩ" си се помислил ? Нали ти самият навремето декларираше, че е най-коректно и мъжкарски да излезеш и да си кажеш мнението пред камери в диалог, нали в студиото ти затова каниш колеги, журналисти, политици да си кажат СВОБОДНО и сами пред обществото какво мислят и какво желаят, а сега декларираш, че на теб ти е било неприятно това да излезеш и да кажеш какво мислиш, неприятно ти било, а къде остана ИСТИНАТА ти в скритата стаичка на фейса ли, нямаш смелостта да излезеш пред екран и народ, та ти си жалък и страхлив имитатор на СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ БЕ чалгар ? Похватите и маниерите ти са типично чалгарски, как преди изборите всяка вечер излизаше и агитираше за СВОБОДА НА ИЗКАЗА, за ПОТЪПКАНАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ, а днес си се свил в някаква "катакомба" и редиш кабинет след кабинет за резил и смях, че на всичко отгоре и ЛЪЖЕШ, че кандидатът ти за Мин.Председател ти е бил известен още преди 2 седмици, а това означава, че си лъгал Манолова за местото Мин.Председател ! Трифонов, ти си поредният Борисов в политъиката, до днес по нищо не се различаваш от неговото поведение и маниери и още по-важното е, че нямаш никакви експерти затова баламосваш народ и партии с твойте чалгаджийски шмекерии, скоро си ЗАМИНАВАШ от политиката, много бързо и достатъчно се издъни страхливец нагъл, измами маса народ сега се криеш като черковна мишка ! Кретенът Борисов ще излезе по-мъж от теб ! И двамата с Тиквата служехте на СИК навремето, а "днес" ти започна с червените похвати на бандитите с оплюването /Асен Василев/ на противниците, без да провериш истината, голям кретен излезе и ти нещастен чалгар !

  • 001 Anonimen 02.08.2021 09:52

    Това, че единият може да държи пожарникарски маркуч, а другият виола не ги прави различни, същите боклуци са. Все по-ярко се очертава гласът на задкулисието и бандитите на ДПС и менте царя. Пресичане в зародиш поредния пъклен замисъл чрез закъсалия за кинти Учиндолец, нови избори и повече разум!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец