Свързани новини

10.02.2021 10:34

Симеонов и Марешки се прегърнаха за изборите

Видян 3258 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Обявяваме създаването на патриотична коалиция  ВОЛЯ и НФСБ”, заяви Веселин Марешки по време на брифинг в НС. Двете партии, които са в настоящия парламент ще се явят заедно на вота на 4 април.
Напомняме, че още на 28 януари от 19’ снимахме и първи показахме как Майбахът на Марешки беше паркиран с устройството за спец. режим на движение от НСО  съвсем близо и дълги часове наред до централата на НФСБ на ул. Раковски в София.  Най-вероятно още тогава се водеха преговори за въпросната коалиция.

"България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо заедно с колегите от НФСБ, ние обявяваме, създаването на патриотична коалиция", каза сега лидерът на Воля.
"Мога да потвърдя категорично, че в моменти на криза държавата има нужда от единение. Ние сме един такъв пример на обединение, а не на разединение и то върху принципна база", каза Симеонов.
Припомняме също, че преди дни досегашната коалиция на ОП (част от която беше и НФСБ) фактически се разпадна. Тогава Симеонов обяви, че е „изненадан” от решението на ВМРО да се яви самостоятелно на парламентарните избори”.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 10.02.2021 21:20

    Как е възможно най-престъпните, най-корумпираните и най-безскрупулните да се наричат патриоти?! Това е подигравка с българския народ и с многобройните патриоти и родолюбци дали живота си за род и Родина за разлика от тия измекяри, които само грабят, лъжат и унищожават

  • 005 Anonimen 10.02.2021 18:01

    еднакво отвратителни и мазни лъжци и фурнаджийски лопати за власт и високи заплати в парламента,за да да са осигурени нависоки доходи......

  • 004 Anonimen 10.02.2021 17:34

    Още един "нов" БКП+БЗНС-цигaньop-комунистически KАTУH от дърти cмpъдливи наци-екскременти!

  • 003 До боклуците от безвремието в Булгаристан 10.02.2021 16:34

    Евала! Ярешки 2 !!! Патерици от целия спектър, СЪЕШАВАЙТЕ СЕ! Иначе отивате за рециклиране !!! А надписът на гарата в Пазарджик с черен спрей е символ веруюто им : "Докато сме тука, ще крадем"!!! Боклуците се сбраха в патриотична коКалиция - ВОНЯ И НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ за спасение на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ на Буда Амфетаминов Бухалков !!! Тоя цирк го има само в Булгаристан от страните от третият свят !!! Пий, не спирай народе, бъди част от стадото на слепите пастири!!!

  • 002 ,|, 10.02.2021 14:23

    Коалицията на Марешки и Симеонов трябва да се казва “ЛЪЖИ, КРАДИ” или “WC”

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби