Свързани новини

21.04.2021 09:32

Ще подкрепим кабинет на ИТН дори без наши министри: Христо Иванов

Видян 2132 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бихме подкрепили кабинет с мандат на „Има такъв народ“ дори да няма наши министри, заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в „Тази сутрин“.


Избирателят е възложил надеждите си за промяна на „Има такъв народ“ и тяхна е отговорността на съставяне на правителство, смята Иванов.


„Ние сме готови, ако ни бъде поискана подкрепа, да водим много сериозни преговори за това. Управление трябва да бъде излъчено и ние трябва да направим усилие за това, но въпросът е не какво да е управление, а на промяната" Предварителни условия няма да поставяме. Имаме ясна програма, която искаме да се реализира и от която ще се ръководим. За разговор за министри не е време, не сме обсъдили концепцията“, каза съпредседателят на „Демократична България“.


На въпрос дали „Демократична България“ говори с „Има такъв народ“ Иванов заяви, че „няма да докладва на медиите с кого си говори текущо, има смисъл да се съобщават резултати от разговори“ и отбеляза, че „в парламента са в постоянен контакт и седят заедно“.


„Въпросът не е кой колко е бил на протестите, въпросът е кой има волята да има мнозинство на промяната в този парламент и когато Корнелия (Нинова) взривява тази възможност, това е изключително притеснително“, каза съпредседателят на „Демократична България“. Повод за неговият коментар беше изявление на председателят на БСП, в което се питаше защо формацията на Слави Трифонов се нарича партия на протеста, след като тя не ги е видяла там. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей